Catrice Chocolate Nudes Palette

20 augustus 2015 2 Comments

IMG_1326

Toen ik afgelopen maandag naar het Kruidvat ging voor nieuwe haarverf kon ik het natuurlijk niet laten om ook even te gaan kijken bij de schappen van Catrice en Essence. Daar zag ik o.a. dit mooie palette liggen van Catrice, dat nieuw is in het assortiment en ook nog eens in de korting was! Vandaag is het tijd voor een review.

IMG_1332

Het palette bestaat uit 6 verschillende tinten in witte en bruine chocolade-kleuren. Er is een goede afwisseling tussen matte en glanzende oogschaduws: 3 oogschaduws zijn mat en de andere 3 glanzend. Naast de kleuren zelf zit in het palette ook nog een kwast met aan de ene kant een kwastje en de andere kant een spons applicator. Zelf gebruik ik dit soort kwasten eigenlijk nooit, maar het is een leuk idee dat deze erbij zit.

IMG_1325

En dit zijn dan de 6 kleuren. Jammer genoeg hebben de kleurtjes geen namen, wat ik altijd jammer vind aan Essence en Catrice: ze kunnen zulke leuke namen verzinnen voor hun producten, maar zodra het paletten zijn geven ze alleen het palette een naam.

Het palette bestaat uit twee lichte (witte chocolade) kleuren,perfect als highlighter (de een mat en de andere glanzend). Daarnaast zie je twee lichtbruine kleuren, een matte en een glanzende. Daarna komt een bruine kleur met een heleboel gouden glitters erin, en het palette sluit af met een mooie matte donkerbruine kleur: perfect om schaduw mee te creëren in de crease.

IMG_1343

En dan de swatches: de pigmentatie van de oogschaduws valt me zeker niet tegen! Op de lichtbruine matte kleur na, zijn alle oogschaduws goed gepigmenteerd en goed op te bouwen. Vooral de twee lichte kleuren, de goude glitter kleur en de matte donker bruine kleur vind ik prachtig.

Ik vind het palette echt heel erg fijn werken: de pigmentatie is goed, er is voldoende afwisseling tussen matte en glanzende oogschaduws en de kleuren van de oogschaduws liggen voldoende ver uit elkaar om op je ooglid een mooi effect te geven. Ik ben hier zeker blij mee en ga lekker met het palette experimenteren.

Het palette kost €4,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister

2 Comments

 • Joanne 20 augustus 2015 at 21:32

  Hele mooie kleurtjes!

 • Natalia 20 augustus 2015 at 17:38

  Die kleuren zien er echt prachtig uit, maar zoals je al vermeldde, is het spijtig dat ze geen namen hebben gekregen.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×