Catrice Brown Collection nagellakjes

23 september 2017 2 Comments

Een tijdje terug kocht ik bij het Kruidvat alle vijf de nagellakjes uit de nieuwe Catrice Brown Collection. Vijf bruintinten nagellak: perfect voor het najaar. Natuurlijk besloot ik alle nagellakjes voor jullie te swatchen, te fotograferen en te testen. Kijk je mee?

De verpakking van de nagellakjes is simpel vormgegeven, maar toch ook wel chique. De doppen zijn in een gouden kleur en ook de test op de verpakking is in het goud erop gezet. Heel erg mooi want bruin en goud vind ik altijd een toffe kleurcombinatie.

Wel moet ik erbij zeggen dat de doppen niet erg stevig vast zitten. Het gouden gedeelte klikte bij alle vijf de verpakkingen meteen los toen ik eraan draaide en dan houd je een simpel zwart klein kwastje over. Dit werkt prima, maar wel jammer dat de dop dus eigenlijk alleen maar voor de sier is.

Catrice Brown Collection – 01 Fashion Addicted

Catrice Brown Collection nagellakjes

Het eerste kleurtje uit de collectie is een redelijk lichte bruintint met wat glitters erin. De glitters vallen op het eerste zicht niet heel erg op maar zijn zeker wel aanwezig. Ik vind dit lakje zelf een beetje saai en had hem misschien zelfs mooier gevonden zonder de glitters. Ieder zo zijn ding!

Catrice Brown Collection – 02 Sophisticated Vogue

Catrice Brown Collection nagellakjes

De tweede lak daarentegen heeft een glans over zich heen waar ik niet naar kan stoppen te kijken. Het is een nog lichtere bruintint met een hele mooie shimmer. De shimmer in deze lak is veel fijner maar daardoor naar mijn idee ook beter verdeeld: prachtig!

Catrice Brown Collection – 03 Goddess Of Bronze

Catrice Brown Collection nagellakjes

Dan komen we bij mijn favoriet uit deze collectie: de derde kleur. Dit is een prachtige roodbruine tint met ook weer een prachtige glans. Eerlijk gezegd baal ik best wel dat de lak zoveel shimmers bevat, aangezien ik zelf eerder lakjes zonder glitter draag. Toch vind ik dit echt een prachtige tint en ik denk dat dit zeker een mooie kleur is voor bijvoorbeeld de kerst.

Catrice Brown Collection – 04 Unmistakable Style

Catrice Brown Collection nagellakjes

De vierde lak is een stuk donkerder dan zijn voorgangers en bevat weer dezelfde soort glitters als de eerste lak. Toch vind ik de glitters in deze lak een stuk mooier uitpakken en deze lak vind ik er dan ook echt prachtig chique uitzien op mijn nagels. Ondanks de donkere tint vind ik hem mijn handen ook niet extreem flets/licht doen lijken: zeker een mooie kleur.

Catrice Brown Collection – 05 Pure Elegance

Catrice Brown Collection nagellakjes

De laatste tint uit de collectie is de enige kleur zonder glitters en ook meteen de donkerste uit de set. Zelf heb ik het gevoel dat deze tint een soort paarse ondertoon heeft wat ik ontzettend mooi vind en deze tint heb ik dan ook gedragen om de houdbaarheid te testen: een prachtige lak voor iedere dag.

De houdbaarheid van de nagellak is toch niet helemaal geweldig helaas: ik had al na een paar dagen chips op een aantal nagels terwijl de meeste nagellak bij mij toch wel minimaal een week mooi blijft zitten. Heel erg jammer, maar het maakt de kleurtjes zeker niet minder mooi en ik weet dan ook zeker dat ik de lakjes nog veel vaker zal gaan dragen.

De Catrice Brown Collection nagellakjes zijn hier te koop voor €2,99 per stuk

2 Comments

 • Britt van Ommeren 23 september 2017 at 14:12

  Wat een toffe tinten! Die houdbaarheid neem ik maar voor lief aangezien ik toch vaak switch qua kleur 😉

  • Irina 23 september 2017 at 14:21

   Dan is het inderdaad geen probleem dat ze niet heel lang blijven zitten! De kleurtjes zijn inderdaad wel echt perfect voor het najaar ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×