Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

29 februari 2016 1 Comment

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Catrice en Essence hebben allebei weer een assortimentsupdate op dit moment en natuurlijk kon ik het niet laten om daarvan een aantal producten te kopen. Vandaag laat ik jullie mijn eerste twee nieuwe producten zien van Catrice: een prachtig blush palette en een nieuw oogschaduwpalette met zandkleurige tinten.

Blush Artist Shading Palette – 010 BronzÉclat

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Ik begin met dit blushpalette dat compleet nieuw is in de collectie. Drie verschillende tinten blush. Zelf vind ik de meest rechtse kleur toch eerder geschikt als highlighter, maar ook dat vind ik prima. De linker kleur leek me eerst een bronzer, maar daar is hij toch net iets te rood voor. Jammer, maar het is ook niet voor niets een blush palette!

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

De swatches stelden me zeker niet teleur! Het pigment was best redelijk, zeker als je kijkt naar de prijs. Zoals je ziet is de rechter kleur aardig warm, met een gouden glans. De linker kleur lijkt hier redelijk bruin; maar geloof me hij is te rood voor een bronzer.

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Hier heb ik de producten aangebracht op mijn wang. Ik koos expres voor een subtiel effect, omdat ik dit zelf het mooist vind. Ik gebruikte de middelste kleur als blush, de donkerdere linker kleur als soort van schaduw waardoor de blush aan de onderkant net iets donkerder werd en boven de blush gebruikte ik de rechter kleur als highlighter. Al met al vind ik het effect zeker wel heel erg mooi!

Het Blush Artist Palette kost €4,59 en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurvariaties

Sand Nudes Eyeshadow Palette – 010 Hug S’and Kisses

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Catrice had al meerdere van dit soort oogschaduw paletten, waarvan ik de kwaliteit erg wisselend vind. Toch nam ik de gok en nam ik dit palette met me mee. Vooral de 3e, peachy kleur uit het palette leek me ontzettend mooi. Een heerlijk frisse kleur, perfect voor de lente.

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Het pigment van het palette is niet echt geweldig. Ik heb voor deze swatches een stuk of 3 keer over de oogschaduws moeten gaan om dit resultaat te krijgen. Niet echt een goede eerste indruk dus: nu maar eens kijken of die op de ogen beter zou uitpakken.

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Catrice Blush Artist Shading Palette & Sand Nudes Palette

Helaas deed hij dat niet. Zelfs toen ik mijn kwast een beetje nat maakte werd de oogschaduw er niet veel gepigmenteerder van. Ik koos ervoor om de 3e kleur op het bewegend ooglid aan te brengen. In de crease bracht ik de 6e kleur aan en aan de buitenkant van mijn ooglid de 5e kleur. Op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek koos ik voor de 2e kleur.

Al met al ben ik niet bepaald weg van dit palette. Het pigment had veel beter gekund: jammer, want anders was het zeker een heel erg mooi palette geweest.

Het Sand Nudes oogschaduw palette kost €4,99

Met het blush palette ben ik heel erg blij, en dat ga ik er ook zeker vaker bij pakken. Het oogschaduwpalette is helaas een teleurstelling. Jammer, want het had zo mooi kunnen zijn.

1 Comment

 • Mariska 29 februari 2016 at 13:29

  Dat blush palette vind ik heel mooi! Het oogpalette heb ik ook, vind ‘m er mooi uitzien maar net wat minder mooi om mee te werken.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×