Catrice Absolute Roses palette

8 september 2015 No Comments

IMG_1390

Laatst reviewde ik al het Essence All About Roses palette, maar ook Catrice komt met een palette vol rooskleurige oogschaduws. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook dit palette mee naar huis te nemen en voor jullie te reviewen, dus kijk snel mee!

IMG_1381

De verpakking van het palette is hetzelfde als bij de andere ‘Absolute’ palettes van Catrice. Ik moet zeggen dat ik het er minder goedkoop uit vind zien dan de palettes van Essence, maar echt mooi kan ik het niet noemen. Nee, geef mij dan maar zo’n Sleek palette.

IMG_1382

In het palette zitten 6 verschillende kleurtjes. Wat me meteen opvalt is dat de kleuren (op de laatste kleur na) erg dicht bij elkaar liggen. Ik hoop dat dit met de swatches minder blijkt te zijn, want anders kun je geen erg mooie look maken met het palette omdat de kleuren zo erg in elkaar overlopen.

Daarnaast zit er in het palette zoals gewoonlijk bij de ‘Absolute’ palettes van Catrice een kwast met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een kwastje. Ik vind dit soort kwasten nooit fijn om te gebruiken, maar in principe zou je hier wel iets aan kunnen hebben wanneer je op vakantie geen andere kwasten bij je hebt.

IMG_1398

En dan hier de swatches. Zoals je ziet zijn de oogschaduws niet geweldig goed gepigmenteerd, maar ook niet slecht. In vergelijking tot het Chocolate Nudes palette vind ik het wel een tegenvaller helaas.

De kleuren liggen nog altijd dicht bij elkaar, waardoor wanneer je deze zult gaan blenden in een ooglook deze heel erg snel zullen worden uitgeblend tot één kleur, waardoor je geen diepte in je look kunt creeëren. Ook moet ik zeggen dat ik de donkerste kleur uit het palette (waar ik het meest enthousiast over was) veel bruiner is dan dat ik hem had verwacht.

In principe zijn het mooie kleurtjes, maar of ik echt fan ben van het palette? Nee, ik geloof het niet. Ik denk dat ik eerder het Chocolate Nudes palette uit de kast zou pakken van Catrice, of wanneer ik toch voor roze tinten zou willen gaan het Essence All About Roses palette.

Het palette is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,99

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×