Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof

6 mei 2016 2 Comments

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof

Toen ik laatst bij het Kruidvat kwam op zoek naar een nieuwe waterproof mascara, zag ik dat Catrice een nieuwe mascara aan het assortiment heeft toegevoegd: de 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof. Ik was heel erg benieuwd, dus ik nam hem mee om voor jullie te reviewen!

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof

De verpakking van de mascara vind ik er niet heel erg bijzonder uitzien, maar lelijk is hij ook niet. Net als veel waterproof mascara’s heeft hij een zwarte huls met blauwe details. Handig want zo kun je de waterproof mascara’s makkelijk onderscheiden van de niet waterproof varianten!

Het borsteltje van de mascara is behoorlijk groot, maar minder groot dan het borsteltje van bijvoorbeeld de I love Extreme mascara van Essence. Ik kan zelf omgaan met dit soort dikke borsteltjes, maar ik weet dat er meiden zijn die dit lastig vinden. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof

Links zie je mijn oog zonder mascara, rechts met de Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof. 

Het effect van de mascara vind ik mooi! Van mezelf heb ik lange donkere wimpers: daarom gebruik ik mascara eigenlijk alleen om mijn wimpers net een iets opener blik te laten geven.

De mascara is mooi zwart en zoals je ziet geeft hij lengte aan de wimpers. Ook heb ik met deze mascara niet zo snel dat mijn wimpers aan elkaar blijven plakken: wat natuurlijk wel zo fijn is als je niet voor een spinnenpoten-look wilt gaan.

Al met al ben ik heel erg blij met deze nieuwe mascara van Catrice, en ik denk dat ik hem nog vaak met veel plezier zal gaan gebruiken.

De Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof kost €4,59

2 Comments

 • Astrid 7 mei 2016 at 09:46

  Ik vind het altijd leuk om reviews van budgetproof mascara’s te lezen. Duidelijke voor- en na foto, hij doet goed zijn werk!

 • Mariska 6 mei 2016 at 10:55

  Ik ben positief verrast! Hij geeft je wimpers meer kleur en aanwezigheid op een best wel natuurlijk ogende manier! Geen gekke klontjes enzo, fijn 😀

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×