Video

Castlefest Wintereditie 2015

castlefest wintereditie

Toen ik in de allereerste Ordinary Week Recap ooit vertelde over Castlefest, kreeg ik een aantal vragen hierover. Wat het nou precies was en hoe het eruit zag was niet helemaal duidelijk. Daarom besloot ik vorig weekeind bij de Castlefest wintereditie mijn camera mee te nemen zodat ik het aan jullie kan laten zien. Helaas was de wintereditie wel veel minder leuk dan de zomereditie; maar dat zien jullie wel in het filmpje!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  Rachel Kromdijk
  28 december 2015 at 14:50

  wat een leuke video meid! liefs

 2. Reply
  Mariska
  27 december 2015 at 18:12

  Castlefest lijkt me zo cool! De koud zal wel meegevallen zijn toch?
  Mariska onlangs geplaatst…DuWop rotating map palette (review) + kerstoutfitMy Profile

  1. Reply
   Irina
   27 december 2015 at 21:00

   Dat viel zeker mee! Maar lekker in het gras muziek luisteren zat er helaas niet in..

 3. Reply
  Ria
  27 december 2015 at 11:40

  Het kan niet altijd even leuk zijn …

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.