Castlefest Wintereditie 2015

27 december 2015 4 Comments

castlefest wintereditie

Toen ik in de allereerste Ordinary Week Recap ooit vertelde over Castlefest, kreeg ik een aantal vragen hierover. Wat het nou precies was en hoe het eruit zag was niet helemaal duidelijk. Daarom besloot ik vorig weekeind bij de Castlefest wintereditie mijn camera mee te nemen zodat ik het aan jullie kan laten zien. Helaas was de wintereditie wel veel minder leuk dan de zomereditie; maar dat zien jullie wel in het filmpje!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

4 Comments

 • Rachel Kromdijk 28 december 2015 at 14:50

  wat een leuke video meid! liefs

 • Mariska 27 december 2015 at 18:12

  Castlefest lijkt me zo cool! De koud zal wel meegevallen zijn toch?

  • Irina 27 december 2015 at 21:00

   Dat viel zeker mee! Maar lekker in het gras muziek luisteren zat er helaas niet in..

 • Ria 27 december 2015 at 11:40

  Het kan niet altijd even leuk zijn …

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×