Canon G7X Mark II (Vlogcamera) ~ Unboxing + Review

22 februari 2017 4 Comments

Afgelopen weekeind bestelde ik een nieuwe vlogcamera voor mijn weekvlogs: de Canon G7X Mark II. Ik hoorde ontzettend veel goede verhalen over de Canon G7X dus de Mark II kon niet anders dan nog beter zijn. De camera kost wel €613,- dus je snapt vast wel waarom ik er lang over heb getwijfeld. Eenmaal in huis kon ik niet wachten om hem uit te pakken, maar toch bedwong ik mezelf om te wachten en deze video op te nemen. Ik unbox de camera samen met jullie en geef mijn eerste indruk: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De camera op Coolblue

4 Comments

 • chucky1012 22 februari 2017 at 13:56

  Zo mooi 😉

  • Irina 22 februari 2017 at 16:31

   Ja ik ben er ook zo blij mee!

 • Lonneke 22 februari 2017 at 09:05

  Prachtige aanwinst zeg, hier ga je zeker veel plezier van hebben!

  • Irina 22 februari 2017 at 09:31

   Zeker! Ik ben zo blij met de kwaliteit! Dat maakt mijn weekvlogs straks echt een stuk beter!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×