Video

Canon G7X Mark II (Vlogcamera) ~ Unboxing + Review

Afgelopen weekeind bestelde ik een nieuwe vlogcamera voor mijn weekvlogs: de Canon G7X Mark II. Ik hoorde ontzettend veel goede verhalen over de Canon G7X dus de Mark II kon niet anders dan nog beter zijn. De camera kost wel €613,- dus je snapt vast wel waarom ik er lang over heb getwijfeld. Eenmaal in huis kon ik niet wachten om hem uit te pakken, maar toch bedwong ik mezelf om te wachten en deze video op te nemen. Ik unbox de camera samen met jullie en geef mijn eerste indruk: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De camera op Coolblue

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  chucky1012
  22 februari 2017 at 13:56

  Zo mooi 😉

  1. Reply
   Irina
   22 februari 2017 at 16:31

   Ja ik ben er ook zo blij mee!

 2. Reply
  Lonneke
  22 februari 2017 at 09:05

  Prachtige aanwinst zeg, hier ga je zeker veel plezier van hebben!
  Lonneke onlangs geplaatst…Opvallende blogs/artikelenMy Profile

  1. Reply
   Irina
   22 februari 2017 at 09:31

   Zeker! Ik ben zo blij met de kwaliteit! Dat maakt mijn weekvlogs straks echt een stuk beter!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.