Cadeautjes kopen, mee naar stal & druk aan het werk // WEEKVLOG #93

Cadeautjes kopen, mee naar stal & druk aan het werk // WEEKVLOG #93

30 november 2020 No Comments

In deze nieuwe weekvlog ga ik voor het eerst sinds maanden weer eens naar Den Haag om hier cadeautjes te kopen voor de feestdagen (+mini shoplog). Daarnaast neem ik jullie mee naar stal waar ik Brownie longeer en ben ik druk aan het werk voor de decembermaand. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×