C&A Shoplog: Shop or Flop

C&A Shoplog: Shop or Flop

23 oktober 2020 1 Comment

Ik kreeg steeds vaker berichtjes van jullie dat de kleding van C&A een echte aanrader was voor curvy girls en ik hier vooral eens moest gaan kijken. Ik besloot dan ook om een aantal items te bestellen en C&A te testen in een Shop or Flop video. Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding en hoe zit het met size inclusiveness? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ilona Wielinga 25 oktober 2020 at 10:15

  Wow ben echt positief verrast. Ik kom ook vrijwel nooit bij de C&A dus moest laatst wel lachen toen ik een blouse scoorde bij de kringloop die (je raad het al) bij de C&A weg kwam.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Herfst is meer dan loslaten | columnMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×