Burger(me) mukbang met mijn moeder

Burger(me) mukbang met mijn moeder

24 januari 2022 No Comments

Het is weer eens tijd voor een mukbang. Toen ik laatst vroeg welke video’s jullie graag wilden zien in 2022 kreeg ik heel veel vragen naar video’s met mijn moeder en naar mukbangs, dus ik besloot die twee te combineren! We bestelden bij Burgerme en eten dus lekker allerlei patat, burgers en snacks terwijl we gezellig praten en jullie ingestuurde vragen beantwoorden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×