Bullet journal - september 2018 // katten thema

Bullet journal – september 2018 // katten thema

29 augustus 2018 No Comments

Met de maand augustus die alweer bijna is afgelopen werd het tijd om mijn bullet journal voor september klaar te gaan maken. Ik besloot jullie (net als vorige maand) op Instagram te vragen welk thema ik deze maand moest gebruiken en hier werd massaal een katten thema genoemd. Nu ben ik een echte catlady en vond ik dit dan ook totaal geen probleem. In deze video laat ik jullie zien hoe ik mijn bullet journal voor deze maand plan!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×