Creatief, Video

Bullet journal – september 2018 // katten thema

Bullet journal - september 2018 // katten thema

Met de maand augustus die alweer bijna is afgelopen werd het tijd om mijn bullet journal voor september klaar te gaan maken. Ik besloot jullie (net als vorige maand) op Instagram te vragen welk thema ik deze maand moest gebruiken en hier werd massaal een katten thema genoemd. Nu ben ik een echteΒ catlady en vond ik dit dan ook totaal geen probleem. In deze video laat ik jullie zien hoe ik mijn bullet journal voor deze maand plan!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.