Bullet Journal // plan with me – september 2017

17 september 2017 No Comments

Deze maand ben ik nogal laat met mijn plan with me video in mijn bullet journal, aangezien ik al zoveel video’s gepland had staan die online moesten dat deze alsmaar opschoof. Hier is hij dan eindelijk! Ik koos ervoor om een back to school thema te gebruiken voor mijn titelpagina en verder hield ik het lekker simpel. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×