Creatief, Lifestyle, Video

BULLET JOURNAL // Plan with me – oktober 2017

De nieuwe maand is aangebroken wat betekend dat het weer tijd was om een nieuwe maand te plannen in mijn bullet journal. Gezien oktober de eerste volle herfst-maand is besloot ik ook een herfst-thema te geven aan deze maand. Vooral de coverpage vind ik zelf heel erg goed gelukt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  chucky1012
  1 oktober 2017 at 08:18

  Wat leuk en zo origineel hoe jij jouw bullet journal indeelt πŸ˜‰

  Xoxo

  1. Reply
   Irina
   1 oktober 2017 at 08:38

   Dankjewel! <3

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.