BULLET JOURNAL // Plan with me – oktober 2017

1 oktober 2017 2 Comments

De nieuwe maand is aangebroken wat betekend dat het weer tijd was om een nieuwe maand te plannen in mijn bullet journal. Gezien oktober de eerste volle herfst-maand is besloot ik ook een herfst-thema te geven aan deze maand. Vooral de coverpage vind ik zelf heel erg goed gelukt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • chucky1012 1 oktober 2017 at 08:18

  Wat leuk en zo origineel hoe jij jouw bullet journal indeelt 😉

  Xoxo

  • Irina 1 oktober 2017 at 08:38

   Dankjewel! <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×