BULLET JOURNAL // Plan with me – oktober 2017

1 oktober 2017 2 Comments

De nieuwe maand is aangebroken wat betekend dat het weer tijd was om een nieuwe maand te plannen in mijn bullet journal. Gezien oktober de eerste volle herfst-maand is besloot ik ook een herfst-thema te geven aan deze maand. Vooral de coverpage vind ik zelf heel erg goed gelukt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • chucky1012 1 oktober 2017 at 08:18

  Wat leuk en zo origineel hoe jij jouw bullet journal indeelt 😉

  Xoxo

  • Irina 1 oktober 2017 at 08:38

   Dankjewel! <3

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×