Creatief, Video

BULLET JOURNAL // Plan with me – november 2017

November is begonnen wat betekent dat ik weer een nieuwe maand in mijn bullet journal moest plannen. Deze maand besloot ik er minder tijd in de steken dan in de maand oktober, maar alsnog ben ik ontzettend blij met hoe mijn lay-out eruit is komen te zien. Ik koos voor een geometrisch thema en de kleuren lichtblauw, lichtpaars en grijs. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Miranda | Taxx Life Blog
  7 november 2017 at 22:28

  Ik ben benieuwd hoe je aan printables komt met voorbeelden. Dus bijvoorbeeld het blad waar je november van overtrekt.

 2. Reply
  Ria
  5 november 2017 at 10:12

  Leuk Irina, plan je hem niet te vol??!!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.