BULLET JOURNAL // Plan with me – november 2017

5 november 2017 2 Comments

November is begonnen wat betekent dat ik weer een nieuwe maand in mijn bullet journal moest plannen. Deze maand besloot ik er minder tijd in de steken dan in de maand oktober, maar alsnog ben ik ontzettend blij met hoe mijn lay-out eruit is komen te zien. Ik koos voor een geometrisch thema en de kleuren lichtblauw, lichtpaars en grijs. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Miranda | Taxx Life Blog 7 november 2017 at 22:28

  Ik ben benieuwd hoe je aan printables komt met voorbeelden. Dus bijvoorbeeld het blad waar je november van overtrekt.

 • Ria 5 november 2017 at 10:12

  Leuk Irina, plan je hem niet te vol??!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×