Bullet Journal // Plan With Me – juni 2017

2 juni 2017 12 Comments

Mijn bullet journal is de afgelopen maand aardig verwaarloosd geweest: ik heb sinds 18 mei niks meer in mijn journal gezet. Tijd om het weer op te pakken! In deze video plan ik de maand juni met jullie, die ik lekker zomers maak i.v.m. mijn aankomende zomervakantie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

12 Comments

 • Jolanda 4 juni 2017 at 17:39

  Wat onzettend gaaf! Dit vind ik ook echt heel erg leuk, maar helaas heb ik er geen tijd voor.

 • Susan | susanblogt.nl 3 juni 2017 at 20:07

  Na die hele hype rondom bullet journals ben ik ook maar een beetje begonnen ermee, haha.

 • Dhini 3 juni 2017 at 18:28

  Wat superleuk gedaan. En leuk idee met sjablonen. Ik wil ook zo bullet journal maken maar geen idee voor wat 😀

 • Ria 2 juni 2017 at 21:03

  Leuk gedaan!

 • Tessa 2 juni 2017 at 19:49

  1 woord: WAUW! Wat ben jij creatief en georganiseerd! Ik wou echt dat ik ook zo georganiseerd en een planner was. Goals! 🙂

 • Kevin 2 juni 2017 at 15:51

  Ik kan totaal niet plannen. Maar wel een hele leuke video 😉 en alvast een hele fijne vakantie 🙂

 • Neeltje | Thoughts in Style 2 juni 2017 at 11:19

  Wauw zo gaaf! Ik wil dit ook proberen, maar ik heb nu echt geen tijd om een mooi bullet journal te maken 🙂

 • Kristof 2 juni 2017 at 10:23

  Doe je heel mooi! Zou me ook willen verdiepen in Youtube maar tijd… Dat is een groot probleem.
  Ga hem zeker laten zien aan mijn vrouw, misschien is het wel iets voor haar.

 • Rob 2 juni 2017 at 09:53

  Ik las eerder over bullet journal als planner. Niet heel erg mijn ding. Maar ik bewonder je creativiteit en invulling ervan. Leuk! Leuke video ook.

 • anne 2 juni 2017 at 09:49

  Oh zo ziet het plannen er wel heel gezellig uit!
  Maarre hoe lang ben je daar mee bezig? (Het creëren van je bullet journal)

  • Irina 2 juni 2017 at 09:56

   Dat ligt eraan hoe uitgebreid je het wilt versieren! Wanneer ik alleen de set-up doe van de monthly en de weekly spreads dan ben ik zo klaar. Het versieren en de extra pagina’s maken vind ik zelf echter heel erg leuk om te doen en het voelt ook echt als een momentje voor mezelf.

 • Johanne 2 juni 2017 at 09:24

  Oeh, ik had je bullet journal video’s nog nooit gezien. Leuk gedaan zeg! Ik ben gisteren niet met een bullet journal begonnen, maar wel met een soort van planner. Hoe ik ‘m wil indelen heb ik wel duidelijk voor ogen, maar weet nog niet zo goed hoe ik ‘m leuk kan maken. Dit geeft mij wel superveel inspiratie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×