Bullet Journal // Plan With Me – Juli 2017

2 juli 2017 2 Comments

Juli is dan toch echt aangebroken, wat betekend dat ik weer een bullet journal video voor jullie heb! Vandaag plan ik samen met jullie de maand juli, waarin ik ook meteen op vakantie ga. Dat betekend dat ik ook meteen laat zien hoe ik mijn vakantie plan in mijn bullet journal: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Lieke 3 juli 2017 at 08:16

  Ik vind het zo leuk hoe je dit doet! Zit er zelf ook aan te denken om zo’n planner te maken, alleen ik ben bang dat ik er na een aantal weken dan toch weer mee stop haha.
  Lieke onlangs geplaatst…Festivals | De leukste festival zonnebrillenMy Profile

 • ria 2 juli 2017 at 13:05

  Leuk Vlog!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×