Bullet Journal // Plan With Me – Juli 2017

2 juli 2017 2 Comments

Juli is dan toch echt aangebroken, wat betekend dat ik weer een bullet journal video voor jullie heb! Vandaag plan ik samen met jullie de maand juli, waarin ik ook meteen op vakantie ga. Dat betekend dat ik ook meteen laat zien hoe ik mijn vakantie plan in mijn bullet journal: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Lieke 3 juli 2017 at 08:16

  Ik vind het zo leuk hoe je dit doet! Zit er zelf ook aan te denken om zo’n planner te maken, alleen ik ben bang dat ik er na een aantal weken dan toch weer mee stop haha.

 • ria 2 juli 2017 at 13:05

  Leuk Vlog!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×