BULLET JOURNAL // Plan with me – december 2017

1 december 2017 No Comments

December is van start en hoe kon ik de maand nu beter beginnen dan met hem plannen in mijn bullet journal? Natuurlijk koos ik voor een kerst thema deze maand. Lekker veel kerstballen, sterretjes, candy canes en natuurlijk kon ook een sneeuwpop niet ontbreken. Deze maand is het ook de planning om meer video’s te gaan uploaden voor jullie! Ik vertel je er in de video meer over: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×