Video

Bullet Journal – Plan With Me April 2017

Zoals jullie al hebben kunnen zien in mijn weekvlogs, ben ik begonnen aan een bullet journal. Ik kreeg daar heel veel enthousiaste reacties op en zodra ik vroeg of jullie een aparte video wilde zien over mijn bullet journal kreeg ik massaal ja te horen. Dus natuurlijk heb ik dat gedaan! Ik kijk vandaag samen met jullie door de maand maart in mijn bullet journal, en plan de maand april samen met jullie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Artikel met doelen voor april – hier
Faber Castell PITT Artist Pens – hier
Faber Castell Brush Pens Pastel – hier 

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

5 Comment

 1. Reply
  Ria
  7 april 2017 at 16:50

  Leuk dat je het laat zien. Wat betekenen de kleurtjes in maart? Groen gedaan en rood niet gedaan?

  Succes!

  1. Reply
   Irina
   7 april 2017 at 21:14

   Bedoel je in het maart maandoverzicht? Die kleuren betekenen deadlines voor school en verjaardagen!

   1. Reply
    Ria
    7 april 2017 at 21:17

    inderdaad bedoelde ik de kleuren in overzicht maart 🙂

    Dank voor de uitleg!

 2. Reply
  Robin
  7 april 2017 at 15:53

  Ik heb hem gisteren gelijk gekeken en ben daarna meteen begonnen in de mijne. Ik heb bij de hema een notitieboekje van €2.- gekocht om mee te beginnen om te kijken of ik het handig vind en het ook echt iets voor mij is! Je video is erg leuk?
  Robin onlangs geplaatst…Ode aan… Zuid-AfrikaMy Profile

  1. Reply
   Irina
   7 april 2017 at 21:13

   Inderdaad goed om eerst te kijken of het iets voor je is! Dankjewel <3

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.