Bullet journal - november 2018 // Harry Potter thema

Bullet journal – november 2018 // Harry Potter thema

29 oktober 2018 No Comments

Ondanks een heleboel ongeluk rondom mijn macbook heb ik vandaag toch de bullet journal video voor de maand november! Het thema voor deze maand stond al het hele jaar vast: Harry Potter. Deze maand komt namelijk de nieuwe Fantastic Beasts film uit waar ik echt mega veel zin in heb en dus ook al lang naar uit kijk. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×