Bullet journal - mei 2018 // Londen thema

Bullet journal – mei 2018 // Londen thema

28 april 2018 3 Comments

De maand april loopt aan zijn einde, wat betekent dat mei alweer voor de deur staat. Het werd dan ook hoog tijd om mijn bullet journal voor mei klaar te maken en deze maand heb ik voor een wel heel erg leuk thema gekozen. Ik ga in mei namelijk 3 dagen op stedentrip naar mijn favoriete stad: Londen. Londen is dan ook het thema van deze maand. Bereid je voor op de Big Ben, Tower Bridge, London Eye, dubbeldekker bussen, telefoonhokjes en nog veel meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Ria 28 april 2018 at 21:15

  Dat hoopte ik al, eeste fotto,s op instagram zag ik ook op facebook, scheelt me een hoop tijd, om instagram af te schaffen ?

 • Ria 28 april 2018 at 18:23

  Leuk geworden Irina, hopelijk laat je je foto,s ook elders zien, want ik ben gestopt met instagram . Fijne citytrip!!

  • Irina 28 april 2018 at 19:34

   Dankjewel! Ik deel ze ook op mijn Facebook pagina dus daar kun je ze ook voorbij zien komen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×