Bullet journal - juni 2018 // travel/poloroids thema

Bullet journal – juni 2018 // travel/polaroids thema

30 mei 2018 No Comments

Juni staat voor de deur, wat natuurlijk betekent dat het tijd is om mijn bullet journal klaar te maken voor een nieuwe maand. Deze keer besloot ik voor een reisthema te gaan, aangezien ik deze maand op vakantie vertrek naar Griekenland. Dit combineerde ik met een heel leuk polaroid-idee dat ik tegen kwam op Pinterest. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×