Bullet journal - juli 2018 // zomer thema

Bullet journal – juli 2018 // zomer thema

27 juni 2018 2 Comments

Met juli voor de deur is het weer tijd om mijn bullet journal klaar te maken voor een nieuwe maand. Ik besloot deze maand voor een zomer thema te gaan en tekende dan ook palmbomen, ijsjes, reddingsbanden, bikini’s en nog veel meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Mei Qi 1 juli 2018 at 12:00

  Super mooi gedaan!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×