Bullet journal - februari 2019 // luchtballon thema

Bullet journal – februari 2019 // luchtballon thema

3 februari 2019 No Comments

Februari is alweer begonnen wat betekent dat het weer hoog tijd werd om mijn bullet journal voor de maand klaar te maken. Ik besloot naar aanleiding van mijn poll in de video van vorige maand om een luchtballon thema te gebruiken voor februari. Welk thema gebruik jij voor deze maand? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×