Bullet journal - december 2018 // kerst thema

Bullet journal – december 2018 // kerst thema

25 november 2018 No Comments

Met de decembermaand voor de deur was het weer hoog tijd om mijn bullet journal voor de maand in te plannen. Ik koos (natuurlijk) voor een kerst thema voor deze maand en ben zelf heel erg blij met het eindresultaat. Veel kijkplezier en laat me vooral weten wat jouw plannen zijn voor deze kert!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×