Bullet journal - augustus 2018 // fruit thema

Bullet journal – augustus 2018 // fruit thema

29 juli 2018 No Comments

Met augustus voor de deur was het weer tijd om mijn bullet journal klaar te maken voor de nieuwe maand. Dit keer vroeg ik mijn volgers op Instagram welk thema ik zou moeten gebruiken. Er werd massaal gestemd op een zomers fruit thema dus dat is het geworden: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×