Bullet Journal – april 2018 // Disney thema

5 april 2018 3 Comments

Hij is deze maand wat later dan de bedoeling was aangezien ik in maart flink ziek ben geweest en daar nog altijd van aan het herstellen ben. Vandaag in ieder geval eindelijk de bullet journal video voor april! Ik besloot deze maand een Disney thema te gebruiken voor mijn bullet journal en ben benieuwd wat jullie er van vinden. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Ria 7 april 2018 at 20:31

  Ziet er leuk uit Irina! Ga rustig door met verder opknappen ?❤️?

 • Yara 5 april 2018 at 17:21

  Ooh wat leuk om te zien! Ik gebruik zelf de Mascha planner, maar de bullet journal heb ik al een aantal keer voorbij zien komen.
  Liefs,
  Yara

  • Irina 6 april 2018 at 08:38

   Zelf vind ik een bullet journal echt heerlijk! Andere planners hield ik vaak niet bij omdat ik het op een gegeven moment saai begon te vinden. Bij een bullet journal kun je zoveel veranderen als je wilt per maand en is het gewoon zo heerlijk creatief dat ik het maar al te graag doe!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×