Budget Valentijns Make-Up Tutorial 2017

12 februari 2017 2 Comments

Valentijnsdag komt steeds dichterbij en ik kon het dan ook niet laten om een speciale Valentijns video voor jullie te maken. Afgelopen jaar maakte ik een heerlijk chocoladehart en cupcakes maar dit jaar besloot ik voor een make-up tutorial te gaan. Ik gebruik in deze tutorial alleen maar budget producten omdat ik weet dat jullie dat extra leuk vinden om te zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Gebruikte producten

Nivea Men Aftershave Balsem
Kiko Hydrating Foundation
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Catrice Liquid Coverage Concealer
Essence All About Matt Fixing Compact Powder
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Powder Brush
Catrice Mineral Bronzer
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Angled Contour Brush
Kiko Cocoa Shock Blushduo – Sweet Coral and Apricot
Catrice Mineral Highlighter
Real Techniques Setting Brush
Catrice Eyebrow Kit
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Brow Liner Brush
W7 In The Nude Palette
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Small Crease Brush
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Soft Blender Brush
Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara Waterproof
Sleek Matte Me – Birthday Suit
Etos Fixing Spray

2 Comments

 • Lydia 12 februari 2017 at 23:23

  Super leuke en mooi look!
  Ik ben echt jaloers op jouw perfecte eye liner haha.

  • Irina 13 februari 2017 at 08:42

   Hihi dankjewel!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×