Budget shoppen met e-Kortingscode

2 oktober 2018 1 Comment

Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten zit ik al sinds december 2017 thuis met een burn-out. Helaas betekent dit ook dat ik me niet opnieuw heb ingeschreven voor dit studiejaar en is dus ook mijn studiefinanciering en lening stopgezet. Conclusie: mijn maandelijkse budget is erg laag. Helaas heeft mijn kleding niet het eeuwige leven en is het daarom nodig om zo af en toe iets nieuws aan te schaffen. En hoewel ik shoppen ontzettend leuk vind is het nog best lastig met een laag budget. Vandaag deel ik dan ook een website met jullie die in dit geval echt een uitkomst is: e-Kortingscode.nl.

E-Koringscode is een website waarop allerlei verschillende kortingscodes staan. Er staan een heleboel kledingwinkels op, maar ook beauty, reizen en lifestyle zijn vertegenwoordigd. Wanneer je lid wordt van de webshop krijg je iedere week een overzicht met alle laatste kortingen is je mailbox, waardoor jij altijd up-to-date blijft wat betreft de beste koopjes.

Budget shoppen met e-Kortingscode

Een aantal van mijn favoriete aangesloten winkels zijn toch wel de HEMA, Asos, Hunkemöller en Nike. Zo kun je bijvoorbeeld met een goede Asos kortingscode een heleboel leuke kleding van verschillende merken weten te scoren voor een lager prijsje. Deze webshop heeft zo veel dat er zeker weten iets tussen zit wanneer je ergens naar op zoek bent.

Hunkemöller is nog zo’n winkel die ik normaal gesproken veel te duur vind om mijn ondergoed te kopen. Een bh kost al snel zo’n €30 en met een klein budget schud je dit nu eenmaal niet zomaar uit je mauw. Met een Hunkemöller voucher vind ik het echter wel de moeite waard om een kijkje te nemen, aangezien je al snel zo’n 20% van de aankoopprijs af haalt. Zo wordt zo’n bh ineens wel interessant.

Ik ben dan ook heel erg blij dat ik e-Kortingscode heb ontdekt, aangezien ik nu niet meer zelf op zoek hoef naar de beste koopjes maar ze gewoon wekelijks in mijn mailbox ontvang. Meld jij je ook aan? Hoe meer leden zich aanmelden, hoe meer korting er door verschillende webshops en diensten wordt aangeboden. Dat wil toch niemand missen!

Dit artikel is een samenwerking

1 Comment

 • Ria 2 oktober 2018 at 11:28

  Leuk Irina, deze site kende ik nog niet! Dank je wel!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×