Budget Beauty Favorieten

16 april 2017 No Comments

Vorige week plaatste ik een favorieten van het moment video, waar jullie ontzettend goed op reageerden. Vandaar dat ik besloot om voor dit weekeind nog een favorieten video te maken, maar dan anders. In deze video laat ik je namelijk al mijn budget beauty favorieten zien! Van primer tot fixing spray, alles komt voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×