Bril, naar IKEA (+ shoplog), nieuwe truien & kamer cozy maken // VLOG #28

Bril, naar IKEA (+ shoplog), nieuwe truien & kamer cozy maken // VLOG #28

11 november 2022 No Comments

Tijd voor weer een nieuwe vlog! Ik vertel je over mijn nieuwe bril en waarom ik deze vanaf nu draag en neem je mee naar IKEA. Naderhand doe ik een IKEA (kerst) shoplog, wordt helaas ziek, laat je een aantal toffe nieuwe truien zien en neem ik de tijd om mijn kamer lekker cozy te maken voor de herfst met allemaal kaarsen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×