Boozyshop x Vera Camilla kwastenset testen

Boozyshop x Vera Camilla kwastenset testen

21 augustus 2019 No Comments

De Vera Camilla x Boozsyhop kwastenset is inmiddels al een hele tijd verkrijgbaar. Zelf bleef ik twijfelen of ik de set wilde aanschaffen of niet, dus toen hij in de aanbieding was besloot ik hem direct te bestellen. Inmiddels is de set nog altijd verkrijgbaar en kreeg ik van vele van jullie het verzoek om de set op camera te testen. Dat is dan ook wat ik vandaag voor jullie ga doen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×