Boozy Cosmetics – Rosé Golden Jewelry Brush Set

15 februari 2016 4 Comments

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: ik ga jullie mijn Boozy Cosmetics Rosé Golden Jewelry kwasten set laten zien. Ik weet dat de kwasten set al heel erg vaak is gereviewd op het internet, maar toch wilde ik ze heel erg graag aan jullie laten zien. Lees dus snel verder!

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

De kwasten set is ontzettend mooi vormgegeven: alle kwasten zijn wit met rosé gouden details. Ook komt de set in deze ontzettend mooie clutch: ook wit met rosé gouden details. Ontzettend handig als tasje wanneer je op reis gaat.

1420 | Round Buffer

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

De round buffer kwast is bedoeld om je foundation mee aan te brengen. Zelf gebruik ik daar het liefst mijn Real Techniques Miracle Complexion sponge voor, maar deze wilde ik ook zeker uitproberen.

De kwast brengt je foundation mooi en egaal aan. Hij is ook zeker handig wanneer je voor een goed dekkende foundation wilt gaan. Hij brengt niet streperig aan en voelt prettig aan op de huid. Een echte topper dus.

1240 | Angled Contour

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Deze kwast heb ik al eerder voor jullie gereviewd omdat ik hem al apart gekocht had. Mijn mening is nog altijd hetzelfde: een top kwast.

Heel erg handig voor het aanbrengen van blush of bronzer. Voor bronzer is hij fijn op het voorhoofd, de kaaklijn en natuurlijk onder het jukbeen. Voor het contouren langs de neus vind ik de kwast dan weer wat minder geschikt.

1160 | Big Powder

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Dit is denk ik wel de zachtste kwast die ik ooit heb gevoeld. Hij is ontzettend groot en dus heerlijk zacht, waardoor ik ermee over mijn gezicht heen wil blijven gaan.

Poeder brengt hij dan ook heerlijk makkelijk aan, en doordat hij zo zacht is voelt hij ook nog eens heerlijk. Echt een aanrader dus!

1000 | Flat Contour

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Deze kwast is echt perfect voor het contouren van je neus. Hij is smal, waardoor je precies kunt werken rondom je neus. Ook voor de wangen kun je hem gebruiken, maar hier vind ik hem al snel te strak voor. Je krijgt een heel erg strakke lijn, wat ik zelf persoonlijk niet erg mooi vind. Mocht je houden van extreme contour: dan is hij ook hier top.

1060 | Face Shaper

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Dit vond ik een beetje een raar kwastje, zo een vorm en grootte contour kwast had ik nog niet eerder gezien.

Ik heb ermee geprobeerd mijn bronzer aan te brengen en eigenlijk ging dit heel erg goed! Je kunt hier heel erg precies mee werken, en ook heel erg goed blenden. Op die manier kun je heel erg natuurlijk je contour aanbrengen, maar wanneer je wilt kun je ook juist een heel erg strakke lijn zetten. Hoe gek ik het kwastje ook vond toen ik hem voor het eerst zag: een echte topper.

1420 | Conceal Buffer

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Zoals de naam al zegt is deze kwast bedoeld om je concealer mee in te werken. Ook hier gebruik ik mijn Real Techniques Miracle Complexion sponge voor, maar ik wilde deze zeker een kans geven.

De kwast is klein, maar de haartjes staan dicht op elkaar en zijn stevig. Toch voelt de kwast fijn en zacht aan op je gezicht. Hij werkt heel erg precies en je kunt daardoor de concealer dan ook heel erg natuurlijk in je huid werken.

2120 | Soft Blender

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Ik had deze vorm niet bedacht bij een blendingkwast. Hij is namelijk plat, maar wel luchtig. Over het algemeen ben ik wel fan van het luchtige bij blendingkwasten, maar het platte vind ik niet zo handig.

Ik heb de kwast gebruikt voor zowel het aanbrengen van oogschaduw als het blenden, en voor allebei werkte hij wel redelijk. Ik ben er niet extreem van onder de indruk: maar hij doet het in principe prima.

2210 | Small Crease

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Dit is een heel erg kort maar stevig kwastje. Perfect voor het aanbrengen van een accentkleur in de arcadeboog of outer V. Hij brengt heel erg precies aan en kan daarmee ook gebruikt worden om bijvoorbeeld oogschaduw aan de onderste wimperrand aan te brengen.

3700 | Brow Liner

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Sinds ik mijn Anastasia Dipbrow en bijbehorende kwastje heb, gebruik ik eigenlijk niets anders meer. Toch besloot ik om de Dipbrow aan te brengen met dit kwastje, en dit ging verbazend genoeg best goed! Het kwastje is stevig, maar wel breder dan het kwastje wat ik gewend ben. Je pakt dan ook al snel aardig wat product, waardoor het sneller gaat maar je ook sneller een foutje maakt. Al met ben ik er eigenlijk blijer mee dan dat ik had verwacht!

3300 | Wing Liner

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Boozy Cosmetics - Rosé Golden Jewelry Brush Set

Aangezien ik geen eyeliner aanbreng met een kwastje, en die dus ook niet had om te testen besloot ik hiermee met oogschaduw onder mijn oog te werken. Dit ging heel erg gemakkelijk! Ook het maken van een wing met oogschaduw ging gemakkelijk: hij is soepel maar toch stevig, en kan heel erg dunne lijntjes zetten.

Al met al ben ik ontzettend blij met deze kwasten set van Boozy Cosmetics, en ben ik heel erg blij dat ik hem voor de kortingsprijs heb kunnen aanschaffen!

De Boozy Cosmetics Rosé Golden Jewelry Brush Set kost €29,99 of €59,39 en is hier te koop

4 Comments

 • Justine 15 februari 2016 at 11:16

  Oh, dit ziet er een heel fijne set uit. Ik ben trouwens ook helemaal weg van het kleurtje.

 • Mariska 15 februari 2016 at 10:35

  Nog steeds echt een super mooie kwastenset! Oogt mooi en lijkt me ook heel fijn!

 • Fleur 15 februari 2016 at 10:16

  Wauw wat een prachtige kwasten. Het is haast zonde om ze te gebruiken! Ik vind het ook heerlijk om lekker met een zachte kwast over mijn gezicht te kwasten 🙂

 • Floor 15 februari 2016 at 09:26

  Oeh ze zien er erg mooi uit!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×