Fashion, Video

Boohoo foute kersttruien shoplog

Boohoo foute kersttruien shoplog

Yay! Ik ben zo excited over deze video! Vandaag heb ik namelijk een gezellige Boohoo shoplog, maar dan wel eentje vol met allerlei foute kersttruien! Kerstiger kan haast niet toch? Ik laat je een heleboel verschillende soorten foute kersttruien zien en zelfs een lekker foute kerst pyjama/chill set. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om te zien als ik het vond om dit op te nemen!

 

klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Natascha - Beautyopinie
    11 december 2019 at 16:54

    Wat een leuke video Irina, je doet het echt super leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.