Boohoo foute kersttruien shoplog

Boohoo foute kersttruien shoplog

11 december 2019 1 Comment

Yay! Ik ben zo excited over deze video! Vandaag heb ik namelijk een gezellige Boohoo shoplog, maar dan wel eentje vol met allerlei foute kersttruien! Kerstiger kan haast niet toch? Ik laat je een heleboel verschillende soorten foute kersttruien zien en zelfs een lekker foute kerst pyjama/chill set. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om te zien als ik het vond om dit op te nemen!

 

klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Natascha - Beautyopinie 11 december 2019 at 16:54

  Wat een leuke video Irina, je doet het echt super leuk!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×