Boohoo Curve shoplog // SHOP OR FLOP

17 juli 2023 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop! Ik besloot de items van Boohoo (Curve) te testen op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Ik probeer in totaal zeven outfits voor je uit (waaronder een bikini) en heb het over de kosten voor verzending en retournering. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×