Fashion, Video

Boohoo bikini & badpak shoplog

Boohoo bikini en badpak shoplog

Zoals beloofd heb ik vandaag opnieuw een bikini en badpak shoplog voor jullie: dit keer van mijn favoriete webshop Boohoo! Ik ontving een aantal bikini’s en badpakken om aan jullie te laten zien. Boohoo is al aardig gericht op het laten zien van meerdere typen lichamen in de modellen, maar toch leek het mij leuk om te laten zien hoe de verschillende bikini’s en badpakken staan op mijn lichaam. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.