Boohoo bikini en badpak shoplog

Boohoo bikini & badpak shoplog

6 september 2019 No Comments

Zoals beloofd heb ik vandaag opnieuw een bikini en badpak shoplog voor jullie: dit keer van mijn favoriete webshop Boohoo! Ik ontving een aantal bikini’s en badpakken om aan jullie te laten zien. Boohoo is al aardig gericht op het laten zien van meerdere typen lichamen in de modellen, maar toch leek het mij leuk om te laten zien hoe de verschillende bikini’s en badpakken staan op mijn lichaam. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×