Bonprix shoplog // SHOP OR FLOP

Bonprix shoplog // SHOP OR FLOP

19 januari 2022 No Comments

Het is tijd voor de eerste Shop or Flop aflevering van 2022! Ik kreeg heel veel vragen om deze serie ook dit jaar weer te laten terugkomen, so here I am! Ik trap het jaar af met (web)shop Bonprix en bestelde vier outfits welke ik test op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×