Bonprix bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

Bonprix bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

12 augustus 2020 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Vandaag test ik drie bikini’s en drie badpakken uit van Bonprix: een webshop waar ik anders nooit shop. Jullie vroegen er echter massaal om dus ik besloot om de badkleding een kans te geven. Hoe vallen de items nu echt op mijn lichaam (maat 40-42) t.o.v. een model? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×