Bonprix bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

Bonprix bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

12 augustus 2020 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Vandaag test ik drie bikini’s en drie badpakken uit van Bonprix: een webshop waar ik anders nooit shop. Jullie vroegen er echter massaal om dus ik besloot om de badkleding een kans te geven. Hoe vallen de items nu echt op mijn lichaam (maat 40-42) t.o.v. een model? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×