Bodyshop kerstcollectie, shooten & filmen // WEEKVLOG #48

Bodyshop kerstcollectie, shooten & filmen // WEEKVLOG #48

9 december 2019 1 Comment

Yay! Maandag betekent weer een nieuwe weekvlog! Deze week had ik een aantal leuke dingen op de planning staan: zo ging ik voor het eerst shooten met Kimberly, was ik uitgenodigd door the Bodyshop om hun kerstcollectie te komen ontdekken en ging ik een dagje filmen met Elise. Daarnaast kwam onze kerstboom binnen en versierden we het huis, verraste ik mijn moeder met kaartjes voor Mamma Mia de musical en test ik een masker voor jullie uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 10 december 2019 at 18:43

  Wat een leuke vlog om te zien!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 49 – Sinterklaasavond & drukke dagenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×