Bloopers & Outtakes // Dr. Martens LOOKBOOK

23 april 2017 2 Comments

Zoals jullie afgelopen week al konden zien had ik samen met Joyce een lookbook gefilmd waarin ik liet zien hoe ik mijn Dr. Martens stijl. Tijdens het filmen van de video hadden Joyce en ik de grootste lol en ging er regelmatig wat mis, wat resulteerde in een heleboel bloopers. Ik besloot deze allemaal achter elkaar te zetten voor jullie en mijn allereerste blooper video te maken! Veel kijk- en lachplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 23 april 2017 at 21:17

  Duidelijk te zien dat jullie dikke pret hadden! Leuke vlog 🙂

  • Irina 23 april 2017 at 22:31

   Haha ja dat hadden we zeker!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×