Video

Bloopers & Outtakes // Dr. Martens LOOKBOOK

Zoals jullie afgelopen week al konden zien had ik samen met Joyce een lookbook gefilmd waarin ik liet zien hoe ik mijn Dr. Martens stijl. Tijdens het filmen van de video hadden Joyce en ik de grootste lol en ging er regelmatig wat mis, wat resulteerde in een heleboel bloopers. Ik besloot deze allemaal achter elkaar te zetten voor jullie en mijn allereerste blooper video te maken! Veel kijk- en lachplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Ria
  23 april 2017 at 21:17

  Duidelijk te zien dat jullie dikke pret hadden! Leuke vlog πŸ™‚

  1. Reply
   Irina
   23 april 2017 at 22:31

   Haha ja dat hadden we zeker!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.