Blogtips #42 – WINACTIE (GESLOTEN) – Win Masterclass Ondernemen door Annic van Wonderen

16 oktober 2017 8 Comments

Vorige week konden jullie al lezen over de Masterclass B(v)loggen door Annic van Wonderen waar ik naartoe was geweest. Na deze masterclass kregen we ook nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis waar o.a. twee exemplaren van haar boek in zaten. Nu heb ik zelf Masterclass Ondernemen al een tijdje in huis en leek het me leuk om één exemplaar weg te geen aan één van jullie! Lees snel verder en doe mee!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mij op Instagram. 
 • Laat een reactie achter met een geldig emailadres onder dit artikel waarin je vertelt dat je mee doet en waarom jij dit boek graag zou willen winnen.
 • EXTRA KANS: Mocht je heel erg graag willen winnen dan kun je me ook volgen op Facebook, Twitter, YouTube en Bloglovin’ . Ieder extra kanaal dat je volgt zorgt voor +1 kans bij de winactie.

De winactie sluit na twee weken (maandag 30 oktober om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!

Alle eerdere blogtips

8 Comments

 • Robin 22 oktober 2017 at 15:57

  Ik doe graag mee. Pas ingschreven bij de KvK met papa. Staat allemaal nog in de kinderwchoenen maar dit boek kunnen we goed gebruiken.ik volg je al op alle kanalen (behalve bloglovin’ maar volg je wel via Feedly ;))

 • Anita H. 19 oktober 2017 at 15:02

  Ik ben op dit moment geen zelfstandig ondernemer, maar ik heb wel plannen. Dit boek kan me van nuttige info voorzien.

 • Danielle 17 oktober 2017 at 10:38

  Jaa, ik wil het boek zo graag nog lezen! Ik volg je overal al 🙂 Hele leuke winactie !!

 • Anne-Wil Kraan 16 oktober 2017 at 14:38

  Wat een leuke winactie, ik volg je al overal op.
  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik met mijn opleiding in de sector economie dingen kan leren en nog nieuwe dingen kan leren om te gaan toepassen op me blog en youtube

 • Daniëlle Springer 16 oktober 2017 at 11:56

  Hele toffe winactie, ik doe heel graag mee! Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest naar dit boek en vind Annic altijd heel inspirerend overkomen in haar vlogs. Daarnaast ben ik heel benieuwd wat er allemaal in dit boek staat en wat ik zelf toe zou kunnen passen. Ik heb alles gedaan wat moet + ook de extra opties. 🙂

 • Babs 16 oktober 2017 at 09:18

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je nu op Instagram en volgde je al via FB, Twitter, YouTube en Bloglovin.
  Mooie winactie!

 • Tedje 16 oktober 2017 at 09:15

  Hi Irina! Wat leuk, ik ben altijd al benieuwd geweest naar haar boek! Ik ben zelf ondernemer en het is altijd leuk om te kijken of je nog wat bij kunt leren. Ik volg je via Instagram en Twitter!

 • chucky1012 16 oktober 2017 at 07:34

  Zo leuk ook volg ik haar blog etc….
  Ik doe niet mee en gun het een ander….

  Xoxo

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×