Blogtips #35 - De toevoeging van een action cam voor jouw vlogs

Blogtips #46 – De toevoeging van een action cam voor jouw vlogs

19 augustus 2018 No Comments

Zoals jullie weten ben ik gek op het maken van vlogs voor mijn blog en YouTube kanaal, en dan met name vakantievlogs. Ik houd ervan om mijn vakanties vast te leggen zodat ik ze later weer terug kan kijken. Daarnaast merk ik dat mijn vakantievlogs door mijn kijkers altijd erg goed ontvangen worden: wie is er nu niet blij als ze weer een stukje van de wereld kunnen zien? Sinds vorig jaar heb ik een GoPro in mijn bezit en ik merk dat deze action cam echt ontzettend veel heeft toegevoegd aan mijn vlogs. Benieuwd hoe je jouw (vakantie)vlogs kunt verreiken door middel van een action cam? Lees dan snel verder.

Blogtips #35 - De toevoeging van een action cam voor jouw vlogs

1. Je kunt met een action cam onder water filmen

De voornaamste reden dat ik graag een GoPro wilde hebben voor mijn vakantievlogs? Met een GoPro kun je ook onder water filmen. Zelf ging ik vorig jaar bijvoorbeeld naar Zakynthos op vakantie, waar ik van tevoren wist dat ik graag de blauwe grotten zou gaan bezoeken. Hoe tof is het dan om jouw kijkers mee te nemen deze grotten in, in plaats van er alleen over te kunnen praten naderhand? Ik kocht dan ook een speciale dobber om aan mijn GoPro te bevestigen, waardoor de GoPro bleef drijven wanneer ik hem los liet. Op deze manier kon ik zonder angst om de camera te verliezen de tofste beelden maken in het water.

Blogtips #35 - De toevoeging van een action cam voor jouw vlogs

2. Een action cam komt op plaatsen waar jouw gewone camera nooit komt

Over dit soort GoPro accessoires gesproken: deze zijn echt ontzettend handig om aan te schaffen. Zo kocht ik bijvoorbeeld zelf een zogenaamde ‘Suction Cup Mount’ om mijn GoPro mee te kunnen bevestigen aan bijvoorbeeld de ruit van een auto of vliegtuig, maar ook aan de zijkant van een brommer of auto kun je de GoPro hiermee bevestigen. Door dit soort accessoires komt jouw GoPro op de gekste plekken, wat weer zorgt voor de tofste beelden. Een GoPro selfie stick alleen al is vaak zo lang dat je dit nooit met je gewone camera voor elkaar had kunnen krijgen: bijzondere beelden gegarandeerd.

Blogtips #35 - De toevoeging van een action cam voor jouw vlogs

3. Je kunt prachtige timelapses maken

Waar ik mijn GoPro maar al te graag voor gebruik is het maken van timelapses. Denk bijvoorbeeld aan het filmen van hoe je opstijgt of land met een vliegtuig: heel erg tof voor je vlog toch? Wanneer je dit echter filmt met je gewone camera zul je altijd een bevend beeld krijgen doordat je zelf je handen nooit compleet stil kunt houden. Met een GoPro die je bevestigt aan de ruit van het vliegtuig krijg je echter een prachtig smooth beeld van het opstijgen/landen. Ditzelfde geldt voor stukken die je rijdt in de auto, tijdens het wandelen (met een band op je hoofd waar je de GoPro op bevestigt) of iets anders wat je verzint. Met de juiste GoPro accessoires maak jij de mooiste beelden.


Ik ben erg benieuwd of jij ook een GoPro in je bezit hebt en of je dit ook zo’n fijne toevoeging vindt aan jouw vlogs. Daarnaast ben ik erg benieuwd welke accessoires jullie hebben: zijn er nog dingen die ik absoluut zou moeten aanschaffen volgens jou? Laat het me vooral weten door een reactie achter te laten.

Dit artikel is een samenwerking

Blogtips #35 - De toevoeging van een action cam voor jouw vlogs

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×