Blogtips #11 – Mijn favoriete blogtips blogs

13 maart 2017 6 Comments

Zelf schrijf ik inmiddels alweer 11 weken lang (bizar hoe snel dat gaat!) iedere week een artikel met blogtips voor jullie. Mijn kennis heb ik zelf echter ook ergens opgedaan. Zelf heb ik in de drie jaar dat ik blog een heleboel artikelen over bloggen gelezen en daar heb ik zelf heel veel aan gehad. Het leek me dan ook wel zo eerlijk om deze bloggers eens in het zonnetje te zetten! Vandaag dan ook mijn favoriete blogtips bloggers.

Blogtips #11 - Mijn favoriete blogtips blogs

Blogaholic

Een blog die compleet in het teken staat van het geven van blogtips: hoe geweldig is dat? Toen ik Blogaholic ontdekte werd ik meteen enthousiast. De blog wordt gerund door Laura, die overigens ook geweldig is om te volgen op Instagram voor de mooiste reisfoto’s. Hoewel ze tegenwoordig niet zo vaak meer nieuwe artikelen post op Blogaholic vind ik de website nog altijd ontzettend fijn om erbij te pakken als ik ergens tegenaan loop rondom het bloggen. Op vrijwel ieder probleem is wel een antwoord te vinden in haar archieven. Zeker een aanrader!

Blogtips #11 - Mijn favoriete blogtips blogs

Lisanne Leeft

Lisanne volg ik al jaren: het is een ontzettend leuke spontane meid die echt een inspiratie voor mij is. Lisanne heeft namelijk Lyme, maar de manier waarop zij daar mee omgaat en hoe positief ze ondanks alles nog altijd in het leven staat is echt een enorme inspiratiebron. Toen zij een paar jaar terug (2013 alweer!) een serie met blogtips begon te schrijven werd ik dan ook meteen enthousiast. Ze heeft echt ontzettend veel artikelen geschreven met onwijs handige tips. Zij was ook de inspiratie voor mij om deze serie te starten.

Verder lees ik graag losse artikelen van bloggers die ik volg wanneer zij over bloggen schrijven. Wanneer ik echter al deze artikelen benoem dan is dit artikel 10.000 woorden lang en dat vind ik zelf iets te overdreven. Deze twee steken er bij mij toch wel echt bovenuit en wilde ik dan ook graag met jullie delen. Ben jij nog goede blogtips tegen gekomen de afgelopen tijd?

Blogtips #1 – Meer uit je blog halen in het nieuwe jaar
Blogtips #2 – Het belang van een media kit + hoe maak je er zelf een
Blogtips #3 – De kracht van afbeeldingen + copyright vrije afbeeldingen
Blogtips #4 – Het maken van een goede blogplanning
Blogtips #5 – De kracht van een vast uploadschema
Blogtips #6 – Al mijn eerdere blogtips
Blogtips #7 – Het vinden van bloginspiratie
Blogtips #8 – Het schrijven van een goede review
Blogtips #9 – Het belang van een duidelijke lay-out
Blogtips #10 – Het gebruik van no-follow en do-follow links

6 Comments

 • Ria 13 maart 2017 at 15:39

  Leuk gedaan! Succes!

 • Nicole 13 maart 2017 at 11:34

  Ik vind jouw blogtips altijd zo fijn! Ik ga zeker even een kijkje nemen op de andere twee sites!

  • Irina 13 maart 2017 at 17:11

   Aah leuk om te horen! ^^

 • Jenny - IkReis 13 maart 2017 at 08:03

  Blogaholic en blogttrommel zijn mijn favoriete sites voor blogtips. En natuurlijk Facebookgroepen waarin je lekker kan sparren.

  • Irina 13 maart 2017 at 17:11

   Op de een of andere manier kijk ik dus echt nooit op blogtrommel! Gek eigenlijk, want hij geeft goede tips ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×