Persoonlijk, Video

Bloggersmeeting & toerist spelen in Amsterdam // WEEKVLOG #20

De weekvlogs zijn terug van weggeweest! I.v.m. de vakantievlogs was ik er een tijd mee gestopt maar ik ben weer terug en ga jullie vanaf nu weer wekelijks meenemen in mijn dagelijks leven. Deze weekvlog is ook meteen een hele leuke (vind ik zelf) aangezien ik samen met mijn moeder naar Amsterdam ga om daar rond te rijden in een hop-on-hop-off bus. Toerist spelen in eigen land! Daarnaast ging ik op zondag opnieuw naar Amsterdam omdat ik daar had afgesproken met een aantal mede-bloggers en YouTubers. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Joyce:
blogYouTube kanaal Instagram
Brittany:
blog YouTube kanaal Instagram
Daphne:
blogInstagram

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.