Bloggers Life

16 februari 2014 4 Comments

Ik kwam deze ontzettend leuke tag tegen op meerdere blogs en besloot hem ook te doen! Ik blog dan misschien nog niet heel erg lang, maar ik denk dat het alsnog leuk is voor jullie om te lezen! Ik vind het in ieder geval een hele leuke tag om te doen, dus laten we beginnen!

Hoe lang blog je al?
Mijn eerste artikel kwam online op 8 december 2013, wat betekend dat ik alweer iets meer dan 2 maanden aan het bloggen ben. Het is nog niet heel lang, maar het voelt veel korter, zo leuk vind ik het om te doen, haha!

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Ik vind het heerlijk om mijn gedachten er uit te typen en dat mensen het dan ook nog eens interessant vinden om te lezen. Het is zo leuk om te zien hoe jullie reageren op bijvoorbeeld mijn persoonlijke artikelen! Deze staan aan de top van de meest gelezen artikelen! Verder vind ik het heel leuk om mensen te inspireren en leuke tips door te geven. Op die manier help ik anderen ook nog een beetje! Ja, ik denk dat mijn volgers toch wel het belangrijkste deel zijn van mijn blog.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Ik heb (nog) geen haatreacties gekregen, maar als ik die ga krijgen denk ik dat ik dat wel moeilijk ga vinden. Verder vind ik het jammer dat het licht vaak niet meewerkt voor het fotograferen, haha. Maar dat doet onder als ik kijk naar hoe leuk ik het vind om te bloggen!

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
Ik krijg nu ongeveer 2 tot 6 reacties per artikel. Heel soms zijn het er meer, maar meestal niet.

Wat voor camera gebruik je?
Ik gebruik de FinePix S8000fd van Fujifilm. Ik wil het liefst een andere camera, met een uitklapbaar schermpje omdat dit gewoon veel handiger werkt wanneer ik bijvoorbeeld outfit foto’s wil maken, maar ik heb er het geld op het moment gewoon niet voor.

DSCF8774

Welke producten vind je het leukst om te fotograferen?
Ik vind het leuk om nagellak te fotograferen, omdat je deze op zoveel manieren op de foto kunt zetten en het er elke keer weer anders uitziet. Verder vind ik kleding fotograferen ook heel leuk om te doen!

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?
Producten die zo saai eruit zien, zoals bijvoorbeeld de showergel etc. die ik laatst bij de Bodyshop kocht. Ik wil altijd een mooie set up verzinnen waardoor de foto er dan alsnog mooi uitziet, maar jammer genoeg heb ik vaak de spullen hier niet voor.

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee?
Ik heb een standaard thema van WordPress gebruikt, en heb deze aan mijn eigen voorkeuren aangepast. Ik ben er nog niet helemaal tevreden over, maar voor ik er weer mee aan de slag ga wil ik eerst een goed idee in mijn hoofd hebben van hoe ik het precies wil hebben. En misschien dat ik het dan wel door iemand laat doen, ik heb er zelf niet zo veel verstand van.

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?
Toevallig heb ik afgelopen week mijn eerste setje visitekaartjes besteld! Ze komen binnenkort aan, en het voelt gelijk zo professioneel! Ik vind het echt heel erg leuk.

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?
Ik heb eigenlijk nog nooit echt met andere bloggers afgesproken, maar ik kwam er laatst wel achter dat een meisje dat ik al langer ken een blog heeft! Heel grappig om er zo achter te komen dat ook mensen uit je omgeving zo met bloggen bezig zijn. Dat zou je niet zo snel denken. Dit is trouwens haar blog!

Naar hoeveel events ben je geweest?
Naar nog geen één! Maar dat is op zich niet zo gek als je je bedenkt dat ik pas 2 maanden bezig ben. Ik hoop wel dat ik er ooit voor wordt uitgenodigd, want het is toch wel heel erg gaaf.

Hoeveel artikelen staan er al online?
Dit is mijn 22e artikel! Dat zijn er misschien nog niet heel veel, maar toen ik eerder een blog begon (dat was dan voor een paar dagen) heb ik dat nog nooit gehaald. Ik denk echt dat ik op de goede weg ben en jaren kan blijven bloggen hier op Ordinary Odd!

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?
Nog geen één. Zoals ik al vertelde in mijn persoonlijke update zit ik hier wel over na te denken. Ik heb al een statief besteld, en ga hier mee experimenteren, dus misschien dat er binnenkort wel een filmpje online komt! In de vakantie heb ik lekker de tijd, dus wie weet! Zouden jullie het leuk vinden om filmpjes te zien verschijnen?

En dat was de tag alweer! Ik vond hem heel erg leuk om in te vullen, en ik hoop dat jullie het ook leuk (en misschien wel interessant) vonden om te lezen! Ik tag niemand in het speciaal, maar jullie zijn allemaal vrij om de tag over te nemen!

Hebben jullie nog  andere (blog-gerelateerde) vragen die jullie graag beantwoord willen hebben?

4 Comments

 • Astrid 16 februari 2014 at 20:10

  Tof om te lezen c:

 • Vanes 16 februari 2014 at 16:56

  Ahw leuk geschrven , ik volg je nu!

 • Laura 16 februari 2014 at 10:50

  Leuk om te lezen! Altijd goed om te zien dat mensen zo enthousiast zijn over bloggen.

 • danique de bruijn 16 februari 2014 at 09:48

  Hell yeah to videos 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×