Bloggers in het zonnetje

7 juni 2016 10 Comments

http://ohsobeautiful.nl/blog/

Ik ben vandaag jarig! Alweer 20 geworden: mijn tienerjaren zijn officieel voorbij. En wie jarig is trakteert: vandaar dat ik jullie vandaag een aantal bloggers ga laten zien die je misschien nog niet kende maar wel hele leuke content maken. Ken jij nou nog een blog die ik echt moet bekijken? Laat het dan vooral weten in de reacties!

Bloggers in het zonnetje

Beauty Unboxing

Beauty Unboxing is de blog van Jamey over beauty (goh verrassend), fashion en lifestyle. De foto’s die Jamey maakt vind ik echt prachtig en sowieso de lay out van haar website is echt om verliefd op te worden! De reviews die ze schrijft zijn opnieuw gemaakt met prachtige foto’s maar daarnaast beschrijft ze de producten ook gewoon echt heel erg duidelijk zodat je precies weet waar je aan begint wanneer je het product zelf aanschaft. De outfits die ze plaatst zijn tof, en ook voor de plussize fashion inspiratie kun je bij Jamey terecht.

Bloggers in het zonnetje

Me-licious

Me-licious is de persoonlijke blog van Mariëlle waar je 6x per week terecht kunt voor van alles en nog wat. Er komen product reviews, recepten, hot spot artikelen, health & fit artikelen maar ook persoonlijke instasnaps online. Wat ik zelf het leuke vind aan Me-licious is de schrijfstijl van Mariëlle: het leest allemaal echt heerlijk weg!

Bloggers in het zonnetje

Daphne Lippmann

Het zal je vast niet verrassen maar deze blog wordt gerund door Daphne, die dagelijks artikelen online zet over beauty, fashion, lifestyle, music en food. Een rubriek waar ik elke keer weer voor terug kom is ‘Dilemma Dinsdag’ waarbij ze 5 dilemma’s met onmogelijke keuzes deelt. Ik heb mezelf ook ooit voor dit soort dilemma’s gezet tijdens een filmpje en blijf het leuk vinden om te zien wat anderen kiezen in dat soort situaties.

Bloggers in het zonnetje

Budgetella

Ik neem aan dat een groot deel van jullie Budgetella wel kent: het online magazine over besparen. Roxanne plaatst dagelijks zo’n 1 à 2 artikelen over lifestyle, beauty, mode, reizen en eten: alles met de nadruk op leuke prijsjes. Het online magazine groeit ontzettend hard: niet zo gek want wie houdt er nou niet van budget anno 2016?

Bloggers in het zonnetje

Ik hou van beauty

Ik hou van beauty is de blog van Astrid, die ik een tijdje terug heb ontdekt via de comments. Astrid blogt voornamelijk over beauty (wat de naam van haar blog al verraad) maar af en toe komt er ook wel eens een ander artikel online: zoals bijvoorbeeld laatst een artikel over #echtepostiscool. De reviews van Astrid lees ik altijd met heel erg veel plezier: altijd fijn om iemand anders mening over een product te horen!

Bloggers in het zonnetje

Matte & Shimmer

Op Matte & Shimmer schrijft Mariska dagelijks artikelen over beauty. Ook komt er 1x per week een ‘achter het scherm’ artikel online, waarin ze laat zien hoe het er allemaal aan toe gaat achter de schermen van haar blog. Als blogger zijnde vind ik dit natuurlijk onwijs leuk om te zien. Wie weet kan ik nog iets leren van hoe zij het aanpakt!

Bloggers in het zonnetje

Esmée Lifestyle

De blog van Esmée is voornamelijk gericht op de persoonlijke kant: ontzettend leuk om te lezen dus! Ze schrijft artikelen over beauty, fashion en lifestyle maar altijd met een persoonlijke touch. Haar persoonlijke artikelen zijn nog altijd mijn favoriet: dat soort artikelen vind ik sowieso altijd leuk om te lezen!

Bloggers in het zonnetje

Oh So Beautyful

Oh So Beautyful is de blog van Sarah, die ook weer een heerlijk persoonlijk tintje heeft. De blog gaat net als de voorgaande blogs vooral over beauty, fashion en lifestyle maar wat ik zelf extra leuk vind is dat Sarah ook filmpjes maakt! Zelf maak ik natuurlijk ook alweer een hele tijd filmpjes voor mijn blog en ik merk dat ik dat extra leuk vind om te zien bij andere bloggers.

Hopelijk heb ik jullie met dit artikel kennis kunnen laten maken met een aantal nieuwe blogs om te volgen. Heb jij nou nog een tip voor mij: laat hem vooral achter in de reacties!

10 Comments

 • Fleur 8 juni 2016 at 19:12

  First of all: Happy Birthday! En, voel je je nu al anders;p?
  Leuke blogs die je in het zonnetje zet, ik ken er pas 1 dus ik ga de rest zeker even langs!

 • Sonja 8 juni 2016 at 11:39

  Wat leuk en lief dat je op je eigen verjaardag anderen in het zonnetje zet:) Gefeliciteerd!!

 • Astrid 8 juni 2016 at 09:25

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en dank je wel voor je lieve woorden over mijn blog! X

 • Joanne 7 juni 2016 at 21:12

  Gefeliciteerd! 🙂

 • Tamara TS 7 juni 2016 at 19:58

  Van harte gefeliciteerd!!!

 • Carmen 7 juni 2016 at 16:09

  Fijne verjaardag!! Ik kende er al een paar maar ga zeker even rondsnuffelen!

 • Kim 7 juni 2016 at 12:19

  Sommige blogs kende ik nog niet, leuk lijstje! En natuurlijk van harte gefeliciteerd!

 • Robin 7 juni 2016 at 10:13

  Gefeliciteeeeeerd!!

 • Sanne 7 juni 2016 at 08:12

  Met trots kan ik zeggen dat ik meer dan de helft van deze blogs ken! Bij sommigen ben ik echter wel een stille volger. En GELUKKIGE VERJAARDAG! Geniet maar van je dag (:

  • Irina 7 juni 2016 at 08:37

   Dankjewel meis!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×