Blogger Dilemma TAG

23 augustus 2016 4 Comments

Blogger Dilemma TAG

Afgelopen week kwam ik de Blogger Dilemma TAG tegen bij Vera en ik kon het niet laten om hem in te vullen. Ik weet dat er de afgelopen tijd al een aantal dilemma TAG’s voorbij zijn gekomen (en er komt er nog minimaal 1 aan, oeps), maar ik kon het gewoon echt niet laten. Een TAG vol met dilemma’s voor een blogger: dat vind ik als blogger natuurlijk geweldig. Lees je mee?

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?

Oew dat is gelijk een lastige. Ik ben gek op schrijven, anders was ik nooit begonnen met bloggen. Toch vind ik wel dat foto’s mijn artikelen versterken. Hoe kan ik nu een review schrijven zonder swatches of full face foto’s? Toch denk ik dat ik voor de tekst zal gaan. Dan zet ik mijn foto’s maar allemaal op Instagram, haha.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?

Een huilbui hebben wanneer ik mijn blog bezoek lijkt me vreselijk, en op den duur ook ontzettend demotiverend. Nee, dan wacht ik maar alsmaar 30 minuten: jammer maar helaas. Ga ik in de tussentijd wel foto’s schieten o.i.d.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren  op reacties die je ontvangt.

Pfoe. Wanneer mijn blog voor een groot deel uit advertenties bestaat dan denk ik dat dat me heel erg veel bezoekers gaat kosten. Maar niet meer kunnen reageren op jullie leuke reacties: dat lijkt me nog erger. Hopelijk hebben jullie een goede advertentie blokker geïnstalleerd!

Blogger Dilemma TAG

Geen social media of geen mailbox?

Simpel: geen mailbox. Ik ben gewoon echt heel erg slecht in het bijhouden van mijn mail, terwijl het bijhouden van mijn social media een stuk makkelijker gaat. En daarnaast heb ik via social media contact met jullie, terwijl ik via de mail alleen maar bedrijven heb die met de raarste aanboden komen. Nee, dan laat ik die mailbox wel links liggen.

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen van je blog.

Dan ga ik toch voor die witregels. Het is allebei irritant, maar ik kan zelf gewoon echt niet tegen onwijs wazige foto’s. Witregels leest trouwens best overzichtelijk! Toch?

Je artikel blijft maximaal 12 uur online staan of je mag maar twee uur in de week bloggen.

Pfoe lastig! Ik ben trots op mijn artikelen, en vind het leuk om terug te kunnen zien hoe ver ik ben gegroeid. Daarvoor is het leuk om je artikelen terug te kunnen lezen. Maar 2 uur bloggen in de week is wel heel weinig, dan komen er hooguit 2 artikelen in de week online. Dan maar een soort snapchat blog ofzo?

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel wit.

Simpel! Ik ga voor een simpel witte layout. Niks mis mee toch? En persoonlijkheid vind ik juist heel erg belangrijk op mijn blog.

Blogger Dilemma TAG

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.

Als WordPress geen spam meer zou tegen houden zou ik jullie reacties amper meer kunnen vinden! Daarnaast heb ik het idee dat Bloglovin redelijk ‘dood’ is tegenwoordig: mijn volgers groeien daar amper terwijl ik mijn statistieken wel zie groeien. Nee, laat Bloglovin dan maar weg vallen.

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.

Pfoe, ik zou doodmoe worden van mezelf als ik alsmaar negatieve gedachten zou hebben tijdens het schrijven van mijn artikelen. Dan is alsmaar moeten rijmen toch een stuk vrolijker. Wat dachten jullie ervan? Een soort Sinterklaas gedichten blog? Haha.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog [naam van blog]’.

Als ik alsmaar tegen iedereen reclame zou gaan lopen maken zou ik gek worden van mezelf en ik denk dat ik ook niet erg boeiende gesprekken meer over houd. Nee, dan maar een shirt: gelijk reclame wanneer ik over straat loop! Ow, en hopelijk dan weel een beetje een fashonable model, in meerdere kleuren.

4 Comments

 • Quirine 23 augustus 2016 at 16:05

  Supergrappig om te lezen, haha! Die eerste vraag is echt de moeilijkste, want het leuke van blogs is dat beide zo belangrijk zijn!

  • Irina 23 augustus 2016 at 16:28

   Ja die was echt zo ontzettend lastig om te beantwoorden!!

 • Brittany 23 augustus 2016 at 09:49

  Ik blijf dit een grappige tag vinden. Sommige vragen zijn écht lastig!

  • Irina 23 augustus 2016 at 09:59

   Ja echt he! Ik heb ook echt even moeten nadenken, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×