Mijn Blog & YouTube Essentials

25 januari 2017 6 Comments

In de video van vandaag laat ik je al mijn blog en YouTube essentials zien. Eens iets heel anders dan dat ik normaal gesproken doe, maar aangezien ik weet dat veel van mijn lezers en kijkers zelf ook bloggen of YouTube video’s maken leek het me een nuttige video om te maken. Ik laat je al mijn camera’s, lenzen, bewerkingsprogramma’s, foto props en ga zo maar door zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Genoemd in deze video

Moleskine agenda
Blogtips serie
Macbook Pro Retina 15”
Adobe Premiere Pro CC
Adobe Photoshop CC
Adobe Lightroom CC
Picmonkey (www.picmonkey.com)
Wordpress
Antagonist
Mijn favoriete WordPress plugins
Canon EOS 600D
Canon 18 – 55 mm lens
Canon 50 mm 1.8 lens
Canon RC6 afstandsbediening
Sony DSC WX500
Tripod
Props voor productfoto’s
Hele oude statief van mijn vader
Falconeyes Studiolampen 

6 Comments

 • Melisa 25 januari 2017 at 23:42

  Je vlogcamera ziet er handig uit zeg! Ik zou zelf ook heel graag de canon g7x willen hebben. €609 uitgeven aan een hobby vind ik toch wel een hele grote investering hoor. Je artikel over plugins ga ik zeker ook even lezen!

  • Irina 26 januari 2017 at 06:43

   Ja precies, hij is mij ook wat te duur, haha.

 • itsyourblondine 25 januari 2017 at 21:16

  Wat een handig filmpje! Ik vind je foto’s altijd heel mooi, dus het is fijn om te weten wat voor fotocamera jij gebruikt. Zou je misschien een artikel kunnen maken over hoe je je foto’s maakt?

  • Irina 25 januari 2017 at 22:01

   Wat leuk om te horen! Ik zal er eens over denken hoe ik dat kan doen en dan zal ik er een blogtips artikel over maken <3

 • Malou | Blonde Blossom 25 januari 2017 at 18:48

  Wat handig om dit te maken! Het is altijd ontzettend nuttig om te zien wat voor WordPress plugins andere mensen gebruiken, op die manier leer ik altijd nieuwe plugins kennen. PicMonkey vind ik ook heel erg fijn. Super fijn dat je ook nog wat lenzen deelt, daar kan ik wat mee voor mijn volgende camera! Malou x

  • Irina 25 januari 2017 at 22:03

   Leuk om te horen dat je er wat aan hebt! Ik heb ook een hele blogtips serie lopen, misschien dat je daar ook wat interessante artikelen tussen kunt vinden 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×