Blog changes

2 juni 2015 1 Comment

IMG_0525
Zoals jullie vast wel hebben gemerkt ben ik de afgelopen tijd veel bezig geweest met persoonlijke artikelen. Dit voor een deel doordat ik weinig inspiratie had door het overlijden van mijn tante, maar deels ook doordat ik wel heel erg veel dingen wilde doen maar weinig tijd ervoor had. Ik heb besloten tijd te gaan maken en me echt te gaan focussen op mijn blog. Daarom heb ik afgelopen zondag ook een enquête online gezet, die jullie overigens nog altijd mogen invullen! Naar aanleiding hiervan, en een aantal eigen ideetjes, wil ik Ordinary Odd weer flink op gang brengen!

De resultaten van de enquête

Ondanks dat de enquête pas een paar dagen online staat, en ik nog niet heel erg veel antwoorden heb, zie ik toch al een duidelijk patroon ontstaan in de resultaten, waar ik zeker aan wil gaan werken. Ik bespreek ze hieronder puntsgewijs met jullie!

 • De lay-out van Ordinary Odd wordt op de computer door iedereen als duidelijk beoordeeld. Op de telefoon, tablet o.i.d zijn de meningen hierover verschillend. Ik ben zelf ook nog niet helemaal tevreden over de lay-out en wil graag een andere waar ik echt 100% tevreden mee ben. Ik ga daar de komende tijd eens goed naar kijken, en meteen zorgen dat deze ook voor op de telefoon e.d. gebruiksvriendelijk is.
 • De kwaliteit van de foto’s en filmpjes wordt over het algemeen goed beoordeeld. Het enige punt waar ik echt aan zie dat ik kan werken is de manier waarop ik mijn filmpjes bewerk. Zelf vind ik het bewerkingsprogramma waarmee ik mijn filmpjes nu bewerk (Windows Movie Maker), ook niet erg fijn meer werken en het heeft me eigenlijk te weinig opties. Vandaar dat ik ook van plan ben om een nieuw bewerkingsprogramma te kopen en zo de kwaliteit van mijn filmpjes te verbeteren.
 • De kwaliteit van de geschreven artikelen wordt erg goed beoordeeld, waar ik erg blij mee ben! Veel van jullie vinden dat ik een eigen schrijfstijl heb en dat is voor een blogger natuurlijk altijd leuk om te horen. Ik ga vooral blijven werken aan mijn schrijven door het veel te blijven doen!
 • Over de regelmatigheid van het posten heb ik ook een aantal vragen gesteld in de enquête, omdat ik het interessant vind om te weten hoe vaak jullie een artikel zouden willen zien. De meeste stemmen waren voor 2 dagen in de week een artikel, en de overige stemmen gaven aan dat jullie liever meer artikelen willen zien dan maar 1 per week. Dat geeft mij het idee dat mijn schema van 3 artikelen per week goed in de smaak valt, fijn om te weten! Daarnaast geven jullie ook aan dat jullie 1 keer per week een filmpje zouden willen zien. En natuurlijk wil ik dat (voor zover dat voor mij mogelijk is) doen! Ik ga proberen op de momenten dat ik tijd heb vooruit te werken zodat ik filmpjes vooruit kan plannen.
 • Populaire onderwerpen vonden jullie voornamelijk Do It Yourself en Lifestyle. Zelf vind ik dit ook hele leuke onderwerpen, samen met Fashion. Ik wil graag meer Do It Yourself artikelen online zetten! Jammer genoeg gaat hier wel heel veel tijd in zitten, wat het moeilijker maakt. Wel heb ik al een aantal hele leuke ideeën!
 • Ordinary Odd wordt niet erg actief gevolgd op social media. Eigenlijk iedereen die de enquête heeft ingevuld volgt Ordinary Odd op Bloglovin’, en een enkele ook op Facebook. Ik wil dan ook actiever aanwezig gaan zijn op social media, waardoor de community gezelliger en hechter wordt. Wat betreft de community merk ik dat jullie hier geen negatief beeld bij hebben, maar ook niet de behoefte voelen om er actief aan mee te doen. Dat vind ik jammer en daarom wil ik mijn best doen om jullie meer te gaan betrekken rondom Ordinary Odd.
 • En als laatste, wilde ik een ster rating van jullie hebben over Ordinary Odd. Ik vond het gewoon leuk om te zien hoe veel sterren jullie mijn blog op dit moment waard vinden. Het gemiddelde aantal sterren is 3 van de 5! Daar ben ik toch stiekem best wel trots op.

Wat kunnen jullie de komende tijd verwachten

Zoals ik al zei heb ik een heleboel leuke ideeën die ik de komende tijd wil gaan uitwerken. Zo ga ik binnenkort naar Londen, waar ik van plan ben om te gaan vloggen! Ik hoop dat de camera van mijn telefoon goed genoeg gaat zijn, maar ik ben nu al heel erg benieuwd naar de resultaten.
Daarnaast ga ik in Londen natuurlijk lekker shoppen, waardoor ik ook weer een leuke shoplog voor jullie kan gaan opnemen.

Verder ben ik bezig met inspiratie op doen voor leuke Do It Yourself projectjes, om voor jullie te gaan filmen. Ik wil binnenkort de Kruidvat en de Hema langs om te kijken voor leuke spullen om te reviewen e.d. en wil de komende tijd lekker veel filmpjes gaan maken.

Heb jij nou nog leuke ideeën of heb je nog een tip of opmerking naar aanleiding van de enquête o.i.d. dan hoor ik het graag!

 

1 Comment

 • Ria 2 juni 2015 at 10:55

  Gefeliciteerd met de goede resultaten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×