Blauwe grafische eyeliner // SPELEN MET MAKE UP #5

Blauwe grafische eyeliner // SPELEN MET MAKE UP #5

13 mei 2020 No Comments

Het is alweer tijd voor de vijfde aflevering van mijn Spelen met make up serie! Dit keer ga ik aan de slag met een blauwe grafische eyeliner: iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Hoe het me afgaat en of het me lukt zie je in deze video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×