Blauw licht filter bril & goed nieuws // WEEKVLOG #109

Blauw licht filter bril & goed nieuws // WEEKVLOG #109

12 april 2021 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week komt mijn blauw licht filter bril van Antwerp Avenue binnen en test ik deze direct uit. Daarnaast probeer ik mijn werk weer een beetje op de rit te krijgen na het overlijden van mijn opa en krijgen we goed nieuws wat betreft onze toekomstige katten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×